καλό μάθημα

καλό μάθημα

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μια φανταστική ιστορία

             Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια μάγισσα που κατοικούσε σε ένα πανέμορφο παλάτι.Το παλάτι ήταν φτιαγμένο από χρυσό.Καθώς ο ήλιος γυρνούσε τις ακτίνες του στο παλάτι τόσο πιο φωτεινό και λαμπερό γινόταν.......

             Μια μέρα ήρθε μια οικογένεια από πολύ μακριά και θαμπώθηκε από την ομορφιά του παλατιού.Πήγαν να δουν ποιος κατοικεί σε αυτό το πανέμορφο παλάτι.Στο δρόμο συναντούσαν ταραγμένους χωρικούςπου προειδοποιούσαν την οικογένεια ότι εκεί μένει μια σατανική μάγισσα.
             Όμως η οικογένεια δεν άκουγε τίποτα.Όταν έφτασαν είδαν την άσχημη και κακιά μάγισσα και εκείνη τη στιγμή φοβήθηκαν πολύ.Η μάγισα πήρε το ένα παιδί και το έκανε μέλισσα.Τότε εμφανίστηκε μια καλή και όμορφη νεράιδα.Της είπε ότι αν δεν κάνει το παιδί έτσι όπως ήταν πριν, θα την έκανε βάτραχο.
             Η μάγισσα φοβήθηκε και έκανε το παιδί όπως ήταν.Πέταξε το ραβδί της και δεν ξαναενόχλησε κανέναν,Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
           Γιώτα

      Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια μαγική πόλη η Τριαντέλα που την προστάτευε μια καλή νεράιδα με χρυσά μαλλιά, που φορούσε ένα μαγικό γαλαζοπράσινο καπέλο και μια ανοιχτή μπλε στολή.
      Μια μέρα χρειάστηκε να φύγει αλλά δεν το είπε στο λαό της.
      Στην άλλη όμως πλευρά του δάσους κυβερνούσε μια στρίγγλα μάγισσα.Φορούσε ένα κατάμαυρο φουστάνι,είχε μια σουβλερή μύτη ,μια σκούπα και ένα μυτερό καπέλο.
      Μια μέρα λοιπόν από περιέργεια η κακιά μάγισσα Γκολντιμπλιάχ είδε στη μαγική σφαίρα την καλή νεράιδα να φεύγει.<<χμ....για δες η καλή νεραϊδούλα της Τριαντέλα φεύγει  οοοο... τι λυπηρό,λέω να κάνω μια μικρη επισκεψούλα>>
     Έτσι λοιπόν ανέβηκε στην σκούπα της και πήρα το δρόμο για την Τριαντέλα.Εκεί οι κάτοικοι ακόμα δεν είχαν καταλάβει τίποτα.Έτσι μια οικογένεια ξεκίνησε να πάει στο παλάτι.Όταν χτύπησαν την πόρτα εκείνη άνοιξε από μόνη της και η οικογένεια έμεινε έκπληκτη.Καθώς βημάτιζαν σιωπηλά προς το θρόνο, αντί να δουν την καλή νεράιδα αντίκρισαν την κακιά μάγισσα.Έκαναν να φύγουν αλλά η μάγισσα πήρε το μικρό αγόρι Τζίμι και τον έκανε βάτραχο.Ξαφνικά μια λάμψη εμφανίστηκε στο κέντρο της αίθουσας.Ήταν η καλή νεράιδα με το μαγικό της ραβδάκι που μεταμόρφωσε την κακιά μάγισσα σε βάτραχο και επανέφερε τον Τζιμι στην κανονική του μορφή.Επιπλέον ορκίστηκε ότι ποτέ ξανά δεν θα φύγει μακριά από το λαό της.
      Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα με ένα τσουβάλι πίτουρα.!!!!!
      Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου